domingo, 27 de abril de 2008

La ressaca

Huola! Escric aquesta entrada per recomanar-vos un programa de ràdio que presenten un "huevo", antic company i actual amic, i una "peladilla". Com a tècnic de so hi trobem un gran guitarrista heavy anomenat entre d'altres formes "nen de l'eixample". Es tracta d'un original espai radiofònic que s'emet per punt 6 camp ràdio, una emissora local reusenca que es pot escoltar internàuticament a través del següent link . Si l'escolteu podreu apreciar-ne l'esforç que fan els dos presentadors castellano parlants per millorar setmana rera setmana el seu català. Els continguts? Doncs humor, entrevistes a personatges inventats i imitats, música temàtica, ... El programa, anomenat "La ressaca", podeu escoltar-lo cada diumenge a les 12 del migdia i de la nit. Per cert, em permetré escriure un email al programa per fer autobombo d'aquest blog. Pot ser l'autobomba!
P.D.: El "huevo" és un gran admirador de la verbigràcia

3 comentarios:

colectivo autobombo dijo...

tras periódicos, teles, libros, fanzines y revistas eruditas... las ondas herztianas serán nuestras!!!
Animos a Huevo y Peladilla en su nueva andadura!!
conociéndooos seguro que será como para autodescoyuntarse la mandíbula y saludar con ella!

Saludus arreu(s)

Alberto y David dijo...

Moltes gràcies, senyor "Dracula In Me"!

Mai m'hauria imaginat una descripció així de La Ressaca...! De fet mai m'hauria imaginat una descripció diferent a "conjunt de despropòsits radio-actius que treuen a qui els escolta la fe per la humanitat"! De fet de fet... mai m'hauria imaginat que algú anés a perdre un minut de la seva vida en definir La Ressaca...

En qualsevol cas, i per a completar el clarament interessat objectiu autobombàstic d'aquest post... aclarIré (amb la vocal correcta, Jenry) que la web de la ràdio és en realitat www.punt6radio.cat, i que podeu trobar la col-lecció completa dels continguts del programa en http://laressaca.wordpress.com.

I bé, no sé què faig que no marxo ràpidament a la tele per a animar al Barça contra el Manchester! Però això sí, no abans de posar-me ben dret i cridar amb totes les meves forces... VISCA LA VERBIGRÀCIA!!!

Huevo (i Peladilla, suposo)

PD: Ei, el meu català escrit és força més correcte que el parlat, noh?!

Anónimo dijo...

Gràcies, Dràcula, per hertzianitzar l'autobombisme! I saludus al "huevo"... ah, quines nits de verbivorisme!:-)

Creative Commons License
Esta obra está bajo una licencia de Creative Commons.